Купуємо власний будинок: як стати власником престижної нерухомості

 

Сучасне життя це машини що постійно мчать по дорогах, люди що біжать по своїх справах та інші проблеми цивілізації. Тому багато жителів міста прагнуть покинути його межі, замислюючись про покупку приватного домоволодіння. Така нерухомість – це унікальна можливість сімейного відпочинку на відкритому повітрі в оточенні природи. Це ідеальний варіант для великої родини, якої стало тісно в трикімнатній коробці в багатоповерхівці. У заміському будинку буде комфортна дітям, та літнім людям та навіть домашнім тваринам.

Розставляємо важливі пріоритети перед покупкою

Прийнявши рішення придбати приватну нерухомість, покупець зобов’язаний визначитися з наступними нюансами:

  • ціною придбаного житлового об’єкта;
  • витратами на утримання прилеглої до будинку території;
  • особливостями проживання кожного члена сім’ї;
  • кримінальної ситуації в районі локації об’єкта;
  • екології в районі розміщення домоволодіння;
  • прилеглим об’єктам інфраструктури.

Обов’язково потрібно визначитися з необхідною кількістю житлових та побутових приміщень. Не менш важлива наявність централізованих комунікаційних систем в особливості каналізації.

Основні переваги приватного домоволодіння

Безпечно купити приватне домоволодіння допоможе інтернет. Важливо розуміти, що така нерухомість має свої позитивні та негативні нюанси. При цьому до полюсів можна віднести:

  • Привабливу вартість. Попри те що в цілому ціна приватного будинку вище ніж квартири в багатоповерхівці, вартість квадратного метра навпаки менше якщо розглядати аналогічне житло.
  • Комфортні умови життя. Мешканцям будинку не завадять сусіди, зверху що затіяли ремонт їм не варто переживати що вони когось затоплять якщо прорве водопровід.
  • Сприятлива екологічна ситуація. Приміська нерухомість зазвичай оточена густими зеленими насадженнями, що сприятливо позначається на екології.
  • Можливість веселого проведення часу. У власному будинку можна закотити гучну вечірку, не переживаючи що сусіди зателефонують до поліції.

Ще одна незаперечна перевага – можливість добудовувати необхідну кількість кімнат або поверхів. Це особливо актуально якщо в сім’ї з’являться діти або захочеться щоб поруч жили літні батьки.

Негативні моменти життя в передмісті

Природно ніхто не заперечує гідності власного домоволодіння, але не варто забувати про зворотний бік медалі. Часто за межами міста відсутні магазини з продуктовими товарами, навчальні та фінансові установи та інші об’єкти інфраструктури. Взимку можуть спостерігатися проблеми з громадським транспортом, коли дорогу замітає снігом.

Також потрібно враховувати додаткові витрати на утримання прибудинкової території. Беручи до уваги розміри будинку витрати на його обігрів будуть значно більше ніж у квартирі. Звичайно можна купити приватне домоволодіння в межах міста, але тоді переїзд з квартири втрачає сенс. Адже ви як раніше будете жити в оточенні міської суєти, від якої так хочеться позбутися.

Вибір варіанту для постійного проживання

За даними статистики кількість українців, що прагнуть виїхати за межі великих міст планомірна зростає. Це цілком закономірно, адже приватний будинок відкриває більше можливостей для мешканців. На ділянці можна посадити сад, побудувати гараж для автомобіля в загальному втілити те, що неможливо зробити в міській квартирі. А враховуючи, що сучасні забудовники оцінили популярність такої нерухомості та активно забудовують приміські зони котеджами, покупці отримують заміське житло з усіма благами сучасної міської цивілізації.

Комментарии запрещены.

Огнеупорные материалы