Сучасний навчально-практичний центр «Śnieżka» у ВПУ №7 міста Калуша

Нещодавно між Міністерством освіти і науки України та ТзОВ «Снєжка-Україна» було підписано Меморандум про співпрацю, що передбачає створення відомим в Україні виробником лакофарбових матеріалів навчальних центрів у закладах професійної освіти.

«Снєжка-Україна» впродовж кількох років розробляла програму реалізації навчальних осередків в училищах, що готують робітників будівельної галузі. Навчально-практичні центри «Śnieżka» вже апробовані і успішно функціонують у ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» і Луцькому ВПУ будівництва та архітектури. Тож  компанія «Снєжка-Україна», заручившись підтримкою Міністерства  освіти і науки України, продовжує розвивати напрямок співпраці із установами професійної освіти.  Ще один навчально-практичний центр «Śnieżka»  створено у вищому професійному училищі №7 міста Калуша, відкриття якого відбулося 22 листопада 2016 року.


У церемонії  з нагоди відкриття навчально-практичного центру «Śnieżka» взяли участь керівництво ВПУ №7 міста Калуша на чолі з директором Володимиром Мельником, генеральний директор ТОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь,  директор з маркетингу ТОВ «Снєжка-Україна» Оксана Кукурудз, начальник  відділу професійних навчань та технічних консультацій Орест Жураківський, представники Івано-Франківської обласної держадміністрації, департаменту  освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації та керівники  професійних навчальних закладів з інших областей України. Під час урочистостей генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» зазначив: «У вищому професійному училищі №7 міста Калуша є усі умови і можливості для функціонування нашого центру – це і професійний педагогічно-викладацький персонал,  відповідна матеріально-технічна база та учні, які прагнуть здобувати професії у будівельній галузі». Директор з маркетингу ТзОВ «Снєжка-Україна» Оксана Кукурудз вручила колективу  навчального закладу диплом, який став  посвідченням плідної співпраці і взаємодії соціальних партнерів. У рамках святкового заходу   відбулося перерізання  стрічки.  Згодом учасники свята   оглянули  кабінет малярних робіт «Śnieżka», кабінет з технології  деревозахисних виробів «VIDARON» й виробничу майстерню, де учні практикуватимуться у техніці нанесення матеріалів й докладно опановуватимуть засади  правильного їх застосування. Усі приміщення відповідно обладнані сучасними наочно-методичними матеріалами й інструментами.


Напередодні  створення навчально-практичного центру  «Śnieżka» у Калуші,   фахівці компанії «Снєжка-Україна»  провели навчальні семінари із використання у ремонтних й оздоблювальних роботах матеріалів Śnieżka й VIDARON для викладачів й майстрів виробничого навчання будівельного профілю ВПУ №7. Після ґрунтовних занять викладачі й майстри  отримали сертифікати від виробника і  передаватимуть досвід і знання  учням  під час навчального процесу.  Крім того, на базі новоствореного навчально-практичного центру «Śnieżka» проводитимуться семінари, конференції для викладачів інших професійних навчальних закладів Івано-Франківської області, майстрів будівельних організацій та майстрів, що є приватними підприємцями. Навчальна програма центру орієнтована на професійно-технічні напрямки за професіями: «маляр-опоряджувальник-штукатур», «столяр», «утеплювач». У ході навчального процесу учні освоюватимуть не тільки теоретичні засади застосування сучасних лакофарбових матеріалів на основі новітніх технологій, але й  здобуватимуть практику, використовуючи інноваційну продукцію Śnieżka,  VIDARON, FOVEO TECH, і вдосконалюватимуть свої вміння.

Співпраця і взаємодія  виробників будівельних матеріалів з навчальними закладами професійної освіти України  — це перспективний шлях   розвитку і модернізації професійної освіти в Україні.


 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,                    

вул. Привокзальна, 1а                                

Тел.: +38 (03259) 60-161                            

e-mail: press.releases@sniezka.ua      

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua

www.acrylputz.com.ua

www.sniezkanature.com

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Джерело та фото: ТзОВ «Снєжка-Україна»
Інформацію розміщено на правах реклами 

Комментарии запрещены.

Огнеупорные материалы